Fabulous Living

Fabulösa produkter och tjänster

Funderar på att sätta en vinsch på min bil

Jag kör ju en del bil ute på landet och har en lite större bil. Det jag har saknat på den, det är en vinsch. Funderar på att köpa en från www.warriorwinches.se och sätta fast på bilen! Jag har dock inte så bra koll på detta med vinschar, mer än att man bör välja en som har mer dragkraft än vad man tror man behöver. Kanske ska höra med min bror om han har bättre koll, eller ringa ett företag som sysslar med detta, så att de kan berätta mer. 

Nog om vinschar, det löser väl sig. Något annat som inte löser sig, i alla fall inte av sig självt, det är att fixa uteplatsen. För nu är det ju hög tid att göra det då våren mer eller mindre är här!

Skaffa rätt saker

Min uteplats har en massa plattor, med en massa ogräs som jag vill ha bort. Får nog ta mig iväg och handla hem lite olika trädgårdsredskap. Sen måste jag nog med se till att köpa en ny gräsklippare med. Kanske ska satsa på en som sköter sig själv, en så kallad robotgräsklippare. Har ju en rotbotdammsugare inne redan och den är jag ju nöjd med.

Nu är det inte så långt kvar till semestern, eller ja det är väl ett par månader, men det går ju ofta fort. Längtar efter att ha det lite ledigt snart!

26 Apr 2022