Fabulous Living

Fabulösa produkter och tjänster

Vill du skydda dina snygga trägolv?

Om det är så att du har ett snyggt trägolv, eller ett annat golv du vill skydda på ett bra sätt så kan det vara idé att satsa på bra möbeltassar. Nu menar jag inte sådana gummitassar som man kan se på skolmöbler, utan snarare sådana du ser på bilden. Dessa finns i olika material, bland annat filt. De syns inte utanpå, men gör mycket för att ditt golv inte ska få fula märken av de möbler du har på det.

Visst kan du ha mattor på golvet under dina möbler, men om du har ett extra snyggt golv som du inte vill dölja, ja då är det ju smart att ha möbeltassar. 

Ta hand om ditt trägolv

Även om du ser till att skydda ditt trägolv med hjälp av att ha möbeltassar, så kan det ju ändå bli slitet, repat med mera. Det du kan göra då, oftast, är att slipa om det. Det beror lite på vad för slags trägolv du har. Det mesta är att ta in en firma som gör det. Det så att det görs på rätt sätt. 

Tänk även på att trägolv, de ska städas på ett bra sätt. Du bör vara noga med att de inte kommer in små sten med mera, som gärna kan gräva ner sig i golvet. När du ska våttorka, ha ytterst lite vatten, så att du inte förstör golvet med för mycket väta!

25 Oct 2022