Fabulous Living

Fabulösa produkter och tjänster

Jobba som giggare?

Något som det talas allt mer om, det är att jobba som giggare, eller att man tar ett gig. Det finns idag olika plattformar för detta som till exempelvis GigStep som har gigjobb. Det är en slags anställningsform i olika delar kan man säga. Det eftersom att man själv kan bestämma lite hur man vill jobba. Det går att frilansa, eller anställas av konsultbolaget, för kortare eller längre uppdrag. 

Det är ganska smart att arbeta via ett konsultbolag som GigStep för du kan då få möjlighet att testa på olika saker eller att få jobb på ett företag du alltid velat jobba på.

Du kan välja att vara anställd via ett konsultbolag och få jobb eller så frilansar du och får hjälp med att fakturera och betala in skatt och alla avgifter med mera.

Ett sätt att testa på olika arbeten

När du giggar, så kan du om du vill ta korta uppdrag, på olika arbetsplatser. Det gör att du kan testa på en massa nya saker samt att du även då kan få ett bättre CV. Det är inte fel att testa på olika yrken och olika roller. Det för att du ska kunna hitta det du är riktigt bra på eller trivs med att göra.

Att gigga är ett mycket bra sätt att få bättre erfarenheter, att göra ditt cv attraktivare och att testa på vad som passar dig.

Gigjobb passar även bra att ha om det är så att du behöver få in extra pengar. 

19 Aug 2022