Fabulous Living

Fabulösa produkter och tjänster

Inte fel att satsa på ett klösträd till katten

Om det är så att du har en katt eller ska skaffa en, så se till att du även köper ett klösträd av något slag. Alla katter har ett klösbeteende, så om du vill rädda dina möbler från kattens klor, så är det bra om katten har något den faktiskt får klösa på. På Husdjursrevyn kan du jämföra flera olika klösträd och klösmöbler om du vill. 

Idag finns det ju en ganska många varianter av klösträd och klösmöbler. Det finns mindre som ställs mot en vägg, mer av en klösbräda. Sedan finns det de som ser ut som ett träd och så finns det stora ställningar med klösmöjligheter så väl som de ofta har leksaker och små hus för katten att gå in i.

Hitta ett bra klösträd för din katt

Om du ska köpa ett klösträd eller en klösmöbel, utgår från kattens storlek och om du har en eller flera katter. Sedan är det bra att fundera på hur stort klösträd du har plats med samt vad du vill att den ska ha för form. 

En annan sak som har betydelse är så klart materialet. Det är ju bra om de klösdelar som finns tål att klösas på, om och om igen. Samt att övriga områden gärna får vara i ett material som katten känner sig bekväm med.

Du kan med fördel jämföra olika klösträd och klösmöbler före du köper en. Det så att du känner att du får tag på rätt!

25 Mar 2023