Fabulous Living

Fabulösa produkter och tjänster

Så gör du en bra flyttstädning

Du som ska flytta, du får inte missa att göra en bra flyttstädning. Du kan anlita en städfirma för att göra en billig flyttstädning i Landskrona så väl som du kan ta tag i den själv. För att göra en bra flyttstädning så finns ett par knep.

Planera i förväg

Börja planera din flyttstädning några veckor innan du flyttar ut. Skapa en checklista med alla de uppgifter som du behöver göra och sätt upp en tidsplan för när du vill genomföra varje uppgift.

Samla rätt verktyg

För att göra flyttstädningen så smidig och effektiv som möjligt, se till att du har tillgång till rätt verktyg och rengöringsprodukter. Inkludera en städmopp, dammsugare, fönsterputs, golvmedel och allmänna rengöringsmedel på din lista.

Börja städa

När du ska börja städa, så se gärna till att allra först städa väggar och tak. Torka av dem med en trasa för att bli av med damm och smuts.

Gör sedan rent i fasta inventerier, som skåp och garderober. Efter det kan du göra rent golven med hjälp av dammsugaren. Sedan våttorkar du dem.

Fönstren är ofta ett av de mest glömda områdena vid en flyttstädning. Se till att rengöra fönstren noga, inklusive att torka bort fläckar och smuts från fönsterkarmarna.

Köket är en av de viktigaste rummen att städa vid en flytt. Rengör spis, ugn, diskbänk, kylskåp och skåp grundligt. Tänk också på att torka av väggarna och golven.

Badrummet kräver också en grundlig rengöring, inklusive att torka av väggarna och golven, rengöra toaletten, duschen och tvättstället.

28 Feb 2023