Fabulous Living

Fabulösa produkter och tjänster

En bil för alla tillfällen

Jag har bestämt mig för att investera i att köpa en ny bil. Jag funderar på att besöka Jonsson Bil som ligger i Nasta, Örebro, då en vän till mig rekommenderade mig dem. De är en av Sveriges största återförsäljare av Peugeot. Jag har inte bestämt mig för om jag ska köpa en splitter ny bil, eller om jag ska välja en begagnad av ett annat märke.

Såg på Bytbil.com att Jonsson Bil även har just begagnade bilar! Så det kanske är värt att kika i deras bilhall vad de har för olika modeller och prisklasser att erbjuda. Läste även att de har cirka 200 bilar i lager. Jag kikade in på deras hemsida med när jag ändå surfade runt och såg dessa flikar:

  • Bilar
  • Kampanjer
  • Service
  • Kontakt

Under bilar hade de både nya och begagnade och under service så kan man hitta deras bytbil, som utför just service om man så behöver. Såg att de under kontakt har telefonnummer till alla deras olika avdelningar och det visar sig att de utöver att sälja bilar och ge service även har plåtverkstad, de säljer reservdelar samt att de har ett däckhotell. Det är bra, mina däck ligger just nu hos min mamma i hennes garage, men bättre ha dem på ett däckhotell, då de lagras på rätt sätt. Det får nog bli ett besök snart hos Jonsson Bil så att jag får tag i en bil som passar mina behov!

21 Sep 2015