Fabulous Living

Fabulösa produkter och tjänster

Ha ett kul jullov

Nu är det inte långt borta förrän alla skolbarn kan kliva från sina skolmöbler och gå på lov! Det är ju så att alla barn har lov x antal gånger per år. Det längsta lovet är så klart sommarlovet. Dock är ju ofta jullovet ett av de roligaste loven. Det eftersom att många barn, de älskar ju att leka i snön! Även vuxna har ju ofta skoj med snö. 

Jullovet är ofta en bra tid att åka iväg på skidsemester. Det finns ju många bra skidanläggningar i Sverige att välja mellan. Många av dem är dessutom väldigt barnvänliga, så att det finns många passande akiviteter för dem.

Ha jullov hemma

Om ni inte har möjlighet att åka på skidresa, eller inte vill, så kan ni ha ett skoj jullov även hemma. Om det har snöat, så går det ju att göra en massa skoj. Att bygga snögubbar tillsammans sätter fart på fantasin. Det går ju även att bygga snölyktor, göra snökojor och mycket mer.

Att ta en dag i pulkabacken är även det trevligt. Se bara till att ni alla är varmt klädda! Ha gärna med varm choklad, te, mackor eller varför inte grilla korv.

Om vädret är dåligt

Om det inte är så skoj väder ute, så kan ni ägna er åt saker inne. Det kan vara att baka tillsammans, eller pyssla. Det går även spela spel, lägga pussel och en massa annat kul!

26 Nov 2021