Fabulous Living

Fabulösa produkter och tjänster

Kassaregister – ska alla ha det?

Har du en egen hemsida, där du säljer saker, ja då kanske det är så, att ett kassaregister av något slag är på sin plats. Är man näringsidkare, oavsett bransch, så ska man kunna erbjuda betalningslösningar som även ger kunden ett kvitto. Detta omfattar alla, från de som säljer på marknader och torg till dem som har butiker, hotell eller restauranger. På kassaregister.me kan du hitta kassaregister som lämpar sig väl för handel.

Kassaregister med All Inclusive

Ancon är ett företag som erbjuder kassaregister. De har något som heter Ancon All Inclusive. Det innefattar:

  • Hårdvara
  • Mjukvara
  • Support

Eftersom man köper ett paket, så är det så att det ofta ingår saker i det. I detta fall handlar det om att mjukvara ingår, som även har fria uppdateringar. Supporten står ständigt tillgänglig och skulle det hända något med hårdvaran, så kan de byta ut hela eller delar av den.

Att kräva kvitto

Som kund, ska du nu kunna begära kvitto även på sådana saker som du köper på torg och marknader. Läser man på DN.se så ska man kunna få kvitto på julgranen om det är så! Från år 2014 blev det nämligen så att alla som säljer för över en viss summa måste ha ett kassaregister och då även kunna ge sina kunder kvitton på det de köper. Skulle Skatteverket kontrollera säljare och de inte har ett, då blir det böter. Kontrolleras de för en andra gång, och de fortfarande saknar ett kassaregister, så får man betala dubbla summan.

28 Aug 2015