Fabulous Living

Fabulösa produkter och tjänster

Ny bil inte dyrt

För att leva ett bekvämt liv som känns behagligt och lite smålxigt så är en bil en basal nödvändighet - särskilt om man bor långt från stadens centrum. I Sverige fungerar förstås kollektivtrafiken ganska bra (förutom kanske när det har snöat för mycket), men det går ändå inte att jämföra tåg, bussar, spårvagnar och tunnelbana med att kunna ta sig fram i lugn och ro, precis vid den tidpunkt man själv bestämmer, utan att behöva stå och frysa och sucka med en massa andra stressade människor i en busskur, med att kunna kliva in i sin egen bil, parkerad just utanför hemmet och ta sig precis dit man vill, när man vill. Bil är en lyx, men en lyx de allra flesta faktiskt kan - och bör - unna sig. Sedan kan man ju använda den med måtta såklart - och nyttja kollektivtrafiken när man har tid och lust.

Välj rätt bilhandlare

Att köpa ny bil är alltid ett spännande litet projekt. Man ska investera en ganska stor summa pengar i detta köp och man vill såklart köpa en prisvärd bil som känns lagom stor och lagom fin för ens behov. Det finns många bilmärken där ute - och ännu fler bilmodeller. Valet är inte alltid så enkelt. Sedan finns det bilhandlare och bilhandlare, man bör välja den med omsorg.

Vi vill idag tipsa om en bilhandlare som specialiserat sig som Skoda återförsäljare. Skoda är en prisvänlig bil med många positiva egenskaper och nere i Ystad, på Skånska Österlen, finns en Skoda återförsäljare av klass, Michelsens Bil heter den. Läs gärna mer om Michelsens Bil som Skoda återförsäljare på deras hemsida michelsensbil.se.

4 May 2016